Kohti uusia mahdollisuuksia?
Valikko
Valikko

Melina

Tiiminvetäjä

Iloinen nainen istahtaa Ylivieskan toimistolla omalle työpisteelleen: Melina Häkkilä, asiakaskontaktoinnin tiiminvetäjä. Kuinka hänestä tuli leveluppilainen ja mistä hänen työpäivänsä koostuvat?

Melina on kotoisin Ylivieskasta ja on 29-vuotias äiti ja vaimo. Hän on työskennellyt LevelUpilla nyt melkein vuoden. Melina päätyi kyseiseen työtehtävään, sillä halusi kehittyä myynnin parissa.

“Näin mielenkiintoisen työpaikkailmoituksen ja päätin heti tarttua toimeen. Tutkin toki LevelUpin taustoja ja se vahvisti minun tekoani ja hain tänne töihin.”

Melinan työpäivät koostuvat erilaista numeroista ja luvuista. Päiviin kuuluu myös palavereita asiakkaiden, tiimiläisten ja tiiminvetäjien kanssa. Myyjien puheluiden kuuntelu livenä ja heidän sparraaminen ovat tärkeä osa Melinan työpäiviä.

LevelUpilla parasta ovat arvot ja etätyömahdollisuus.

“Meidän arvot ovat loistavat ja etätyömahdollisuus on minulle iso plussa, koska välillä tulee sellaisia tilanteita, että etätyö voi olla parempi kuin toimistolle meneminen.”

Melina tykkää käydä toimistolla säännöllisesti tapaamassa työkavereita. Ainoaksi haasteeksi nainen nimeää hymy huulilla sen, jos netti ei toimi.

Vapaus kasvaa ihmisenä.

“Vapaus kasvaa tarkoittaa minulle sitä, että ihminen ei ole koskaan täysin valmis, aina voi kehittyä. Kasvu tarkoittaa minun mielestäni sitä, että aina saa ja pitääkin kehittyä.”

LevelUpin arvoja ovat Aitous, Joustavuus ja Asenne.

“Saan olla aito ja tuoda omat näkemykset ja ajatukset ilmi. Lisäksi ihmisiä kohdellaan ihmisinä.”

Aitous tarkoittaa Melinan mielestä sitä, että oma persoona saa näkyä ja kuulua. Joustavuuden hän näkee luottamuksena ja tilan antamisena tarpeen vaatiessa. Kun asenne on kohdallaan, kaikki on mahdollista!

Tulevalta syksyltä Melina odottaa sitä, että pääsee kehittämään osaamistaan töissä.

Melina haluaa kannustaa hakemaan meille töihin.

“Jos törmäät meidän työnhakuilmoitukseen, käy tutustumassa LevelUpin nettisivuihin ja kurkkimassa mitä me tehdään. Ota rohkeasti yhteyttä ja laita hakemusta tulemaan. Kannattaa uskaltaa uskaltaa!”

“Haluan vielä lopuksi sanoa, että anna itsellesi vapaus ja lupa kasvaa. Hyvää syksyä!”

Haluaisitko mukaan LevelUpin tiimiin? Katso, millaisia työtehtäviä on auki tällä hetkellä tai jätä avoin hakemus: careers.levelup.fi/jobs.