Vapaa kasvamaan kanssamme?
Valikko
Valikko

Joni

Web Designer

Tietokone hurahtaa käytiin Kuopiossa ja työpöydän ääreen istahtaa mies kahvikuppi kädessään. Näytölle avautuu sähköpostit, pikaviestin ja suunnittelutyökalut. Mies koneen ääressä on LevelUpin Web Designer, Joni Mononen.

Harrastuksesta 10 vuoden työkokemukseen

Joni on työskennellyt LevelUpilla keväästä 2020 saakka. Ensimmäinen vuosipäivä LevelUpilla on vielä edessä, mutta työkokemusta ja osaamista Jonilta löytyy Web Designerin tehtävistä sitäkin enemmän. Joni on harrastanut verkkosivustojen tekemistä nuoresta asti ja aloitteli työelämässä vuonna 2008 graafisen suunnittelun ja verkkosivujen parissa. Alalta on siis kokemusta jo yli 10 vuoden ajalta.

LevelUpille Joni päätyi avoimen työpaikkailmoituksen kautta. Työtehtävät ovat olleet alusta asti monipuolisia ja vastuu ja monipuolisuus ovat lisääntyneet entisestään aloituksesta. Jonin työtehtäviin kuuluu visuaalisen- ja käyttäjäkokemussuunnittelun lisäksi myös projektinhallintaa. Lisäksi sisällöntuotanto sosiaaliseen mediaan ja frontend-koodaus haukkaavat osan työajasta.

Tiimi itsenäisen työn tukena

Web Designerin lähitiimi koostuu kirjoitushetkellä hieman alle kymmenestä työntekijästä. Tiimi on tukena, jos apua tarvitaan ja palavereita pidetäänkin usein. Verkkosivujen suunnittelutyö on osaltaan itsenäistä, mutta ideoita pallotellaan ja yhteistyötä tehdään. Projektipäällikön tehtävät vaativat enemmän yhteydenpitoa asiakkaisiin ja kollegoihin.

”Työni on aikalailla puoliksi itsenäistä ja puoliksi tiimityötä varsinkin näin etänä. Suunnittelutyössä on otettava tekniset rajoitteet huomioon, jotta sivusto on mahdollisimman suoraviivaisesti toteutettavissa. Ajatuksia vaihdetaan siis usein koodareidenkin kanssa”, Joni kertoo.

Joni kokee työnsä tärkeäksi saadessaan auttaa asiakkaita saavuttamaan tavoitteensa sekä kasvattamaan liiketoimintaa verkkosivujen ja muiden markkinointitoimenpiteiden räätälöidyllä suunnittelulla. Projektipäällikkönä toimiminen auttaa taas pitämään suuremmat työkokonaisuudet kasassa.

”Parasta työssäni on ehdottomasti erilaiset asiakkaat ja projektit. Myös mahtavat tiimikaverit ja päivittäiset haasteet sekä kehittymisen mahdollisuudet tekevät työtehtävät mieluisiksi”, Joni toteaa.

”Kasvavan yrityksen arkihulinassa on antoisaa olla mukana etänäkin.”

Monipuoliset työtehtävät tuovat myös välillä haasteita – hektiset aikataulut, työtehtävien määrä ja uudet opeteltavat asiat pitävät kiireisenä. Työn vastapainoksi Joni liikkuu ja ulkoilee sekä muistaa levätä tarpeeksi. ”On tärkeää huolehtia omasta hyvinvoinnista ja nähdä kavereita sekä läheisiä, jotta saa välillä muuta ajateltavaa. Sen jälkeen työtkin tuntuvat taas helpommilta”, Joni kertoo.

Joni on viihtynyt hyvin LevelUpilla ja kiittelee kollegoitaan ja esimiehiään ammattitaidosta sekä mukavasta vastaanotosta. Joni on työskennellyt alusta lähtien etänä asuinpaikkakunnaltaan Kuopiosta ja ei ole sen vuoksi ehtinyt vielä olla tekemissä kaikkien LevelUpin työntekijöiden kanssa. Työnteko on kuitenkin sujunut hyvin: ”Kasvavan yrityksen arkihulinassa on antoisaa olla mukana etänäkin.”

Haluaisitko sinäkin mukaan LevelUpin kasvavaan tiimiin? Katso, millaisia osaajia haemme tällä hetkellä tai jätä avoin hakemus: careers.levelup.fi/jobs