Vapaa kasvamaan kanssamme?
Valikko
Valikko

Jemina

Sisällöntuotannon työharjoittelu

Olen työskennellyt LevelUpilla nyt puolisen vuotta asiakaskontaktoinnin tehtävissä ja opiskellut samalla liiketaloutta. Jo opintosuunnitelmaa tehdessäni, minulle oli selvää, että haluan tulevaisuudessa työskennellä markkinoinnin ja sisällöntuotannon parissa. Harjoittelupaikkaa etsiessä, ykkösvaihtoehtoni oli jo tutuksi tullut ja hyväksi koettu, mikäpä muukaan kuin LevelUp! Haku harjoitteluun kävi kätevästi rekrysivujen kautta, muutama klikkaus ja odottelemaan vastausta.

Odotukset ja toiveet harjoittelusta täyttyivät jo ensimmäisten päivien aikana, sillä pääsin heti tositoimiin. En ole koskaan ollut koulussa mikään luokan priimus, kirjoista oppiminen ei kuulu vahvuuksiini ja juuri siksi arvostan suuresti sitä, että sain heti alkaa suunnittelemaan sisältöä yrityksen omille verkkosivuille! Se että sain työskennellä itsenäisesti, mutta ammattilaisten tuki ja apu oli jatkuvasti saatavilla, kasvatti luottamusta omaan tekemiseen ja osaamiseen.

Ehdottomasti mielenkiintoisinta harjoittelussa oli, kun pääsi mukaan digimarkkinoinnin asiantuntijan työpäiviin! Se kun näki konkreettisesti, miten homma toimii, sai kysyä mitä mieleen tulee ja osallistua markkinoinnin tehtäviin antoi paljon.

Huomasin myös, että oli projekti mikä tahansa, työyhteisö tukee ja auttaa toisiaan avoimesti. Työnantajan joustavuus näkyi myös harjoittelun aikana, työajat oli helppo sopia ja niitä pystyi muokkaamaan tilanteen mukaan. Kun työpäivät kuluvat nopeasti voisin väittää, että tekeminen on mielekästä!

Kiinnostaako työharjoittelu markkinoinnin ja myynnin parissa? Jätä työharjoitteluhakemus: careers.levelup.fi/jobs