Vapaa kasvamaan kanssamme?
Valikko
Valikko

Jenna

Digimarkkinoija

Konversioseuranta, klikkausprosentti, CPA. Termit vilahtelevat puheessa, kun LevelUpin työntekijä kertoo päivän tehtävistään. Nyt puhutaan digimarkkinoinnista!

Edessäni istuu LevelUpin digimarkkinoinnin asiantuntija, Jenna Tuovinen. Rovaniemeltä lähtöisin oleva puhelias ja hyväntuulinen nuori nainen on työskennellyt viimeisimmän vuoden LevelUpilla Helsingin tiimissä. Kuinka hän on viihtynyt ja mitä digimarkkinoijan työtehtäviin oikein kuuluu?

”Kaikista hienointa on auttaa suomalaisia yrityksiä kasvamaan”

Jenna on koulutukseltaan markkinoinnin tradenomi ja on suorittanut lisäksi digimarkkinoinnin täydennyskoulutuksen. Koulutus sytytti palon päästä tekemään digimarkkinointia entistä monipuolisemmin ja avoimen hakemuksen lähetettyään Jenna päätyikin työskentelemään LevelUpille.

Jennan työnkuva sisältää laajasti erilaisia digimarkkinointitehtäviä hyvinkin erilaisille asiakasyrityksille sekä B2C- että B2B-puolella. Yksittäisiä tehtäväalueita ovat muun muassa Google-mainonta, somemarkkinointi, tulosten analysointi sekä asiakasyritysten konsultointi. Asiakkaita on monilta eri aloilta ja työnkuva on todella monipuolinen:

”Digimarkkinoinnissa koko myyntiputki on todella tärkeä. Tehtävänäni ei ole vain rakentaa mainoksia, vaan kehittää koko myynti- ja markkinointiprosessia. Esimerkiksi nettisivuja optimoimalla voidaan vaikuttaa siihen, mitä mainosten klikkausten jälkeen tapahtuu”, Jenna täsmentää ja jatkaa:

“Kaikista hienointa onkin auttaa suomalaisia yrityksiä kasvamaan ja nähdä digimarkkinoinnin kautta saavutettuja tuloksia!”

Digimarkkinoinnin ala muuttuu jatkuvasti ja työ vaatii säännöllisesti uuden opettelua. Jenna kokeekin tehtävän parhaiksi puoliksi työn monipuolisuuden ja vaihtelevuuden sekä yhteistyön asiakasyritysten kanssa.

”Koko ajan saa opetella uusia asioita ja kokeilla uusia markkinointikeinoja. Meillä on myös tosi hienoja asiakkaita, joiden digimarkkinointia on upeaa päästä kehittämään”, Jenna summaa.

Ammattimainen työympäristö ja tiimin tuki

Työn monipuolisuuden ja laajan tehtävänkuvan Jenna kokee toisaalta myös haasteeksi. Vastuulla on monta asiakasprojektia samaan aikaan ja jokaisen niistä Jenna haluaa hoitaa yhtä hyvin. Paineensietokyky kuitenkin kasvaa työkokemuksen karttuessa ja ympärillä on osaava tiimi, jolta saa apua aina pyydettäessä.

”Haasteista kyllä selvää, kun ottaa aina yhden asian kerrallaan. Pitää vaan priorisoida tehtävät ja alkaa tekemään”, Jenna toteaa.

Jenna kiittelee työnantajaansa joustavuudesta sekä etätyömahdollisuudesta. Jos paineet tuntuvat jonain päivänä liian suurilta, Jenna käy kesken työpäivän lenkkipolulla ja jatkaa töitä pienen happihyppelyn jälkeen.

Jennan 14 vuotta kestänyt jääkiekkoura – jonka hän päätti upeasti naisten jääkiekon suomenmestaruuteen vuonna 2017 – on tuonut valtavasti oppeja myös työelämään. Ryhmähenki, yhteen hiileen puhaltaminen ja tavoitteellisuus ovat asioita, joita Jenna arvostaa myös työyhteisössä ja nämä kaikki toteutuvat hänen mukaansa myös LevelUpilla:

”Meillä on tosi hauska ja tiivis yhteistyö työporukan kesken ja kaikki tekevät paljon töitä yhteisten tavoitteiden eteen. Työkaverit ovat tosi ammattitaitoisia ja kaikki jakavat avoimesti omia näkemyksiään. On huippua, että voi pohtia ja ratkoa porukassa ongelmia.”

Olisitko sinä seuraava digimarkkinoinnin asiantuntija tiimissämme? Katso, millaisia osaajia haemme tällä hetkellä tai jätä avoin hakemus: careers.levelup.fi/jobs